DANSEBRYGGERIET

Moderne dans for motiverede, talentfulde og nysgerrige unge v/kunstnerisk leder Signe Errboe

———————————————–

dab@standsogdans.dk

@dansebryggeri

facebook.com/dansebryggeri

————————————————

Dansebryggeriet er et tilbud til børn og unge i alderen 12-19 år, som ønsker at træne intensivt og dygtiggøre sig indenfor moderne dans.

På Dansebryggeriet kan du dygtiggøre dig teknisk og kreativt og udvikle dit eget kunstneriske udtryk. Du deltager i 2 ugentlige faste dansetræninger med forskellige professionelle dansere og koreografer, der til daglig arbejder i Danmark og i udlandet. Vi skaber sammen 2 årlige nye produktioner, som enten vises hver for sig eller samtidig. Du får sceneteknisk erfaring og bliver mere sikker i din fremtoning – måske også uden for scenen!

Hvem kan deltage?
Alle børn og unge mellem 12 og 19 år er velkomne til at deltage i optagelsesprøven. Du må gerne have danset lidt før, have lyst til at indgå i nye fællesskaber samt have gå-på-mod til at turde prøve dansebevægelser du ikke kender.

Mødepligt
Du skal komme til begge træninger hver uge. Ind i mellem vil en koreograf skabe et værk på kun 6-8 træninger. Det vil derfor være vigtigt at du kommer – både for at være sikker på at blive en del af stykket men også for at koreografen kan fornemme hvordan dansearbejdet skal gribes an. Her er input fra danserne også essentielt.

Du kan naturligvis blive syg, hvorfor du så melder afbud på træningsdagen senest kl. 15.00 på dab@standsogdans.dk.

Træningstider
Alle tirsdage og torsdage kl. 18:00-20:00 – kom senest 5 min før, så du er klar. Du skal komme til begge træninger hver uge. Vi træner fast på Oehlenschlægergades skole i den nye store sal, der ligger på 4. sal med udsigt og dejligt lysindfald. Vi viser forestillinger og har ekstratræninger på fx Forsøgsstationen, Scenekunstskolen på Holmen og i Dansesalen på KP ved Carlsberg st.

Optagelsesprøve til Dansebryggeriet afholdes næste gang 25. august 2024 kl. 10.00-12.30. Du melder dig til ved at sende en e-mail til dab@standsogdans.dk med dit navn, din fødselsdato samt et par ord om hvorfor du gerne vil danse i Dansebryggeriet.

Til optagelsesprøven danser du Moderne Danseteknik og arbejder med nogle kreative opgaver – akkurat som de professionelle gør.

Det koster 100 DKK at deltage i optagelsesprøven – køb billet HER.

Betalinger – tryk på Dansebryggeriets betalingsside herunder.